Haluatko jäseneksi

Sinun ei tarvitse omistaa griffonia voidaksesi liittyä Suomen Griffonyhdistys ry:een.

neela.jpg

Suomen Griffonyhdistys ry:n jäseneksi voit liittyä sähköisellä lomakkeella  tai lähettämällä jäsenhakemuslomakkeen yhdistyksen jäsensihteerille joko postitse tai sähköpostitse. Jäseneksi hakeneiden täytyy tutustua yhdistyksen sääntöihin ja sitoutuu noudattamaan niitä lähettämällä hakemuksesi.

Yhdistyksen hallitus käsittelee hakemukset saapumisjärjestyksessä. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen lähetämme sinulle jäsenmaksupankkisiirron, jossa olevan summan maksamalla vahvistat jäsenyytesi Suomen Griffonyhdistyksessä. Liittymisvuonna ilmestyneet Griffon Uutiset ja muun materiaalin lähetämme sinulle mahdollisimman pian jäsenmaksusuorituksesi saatuamme.

Jäsenmaksut vuonna 2019 -

Jäsen 20 €
Perhejäsen 10 €
Nuorisojäsen (alle 18v) 10 €
Ainaisjäsen 250 €

Foreign member 30 €

Pentuejäsenmaksu (vain SGY:n jäsenkasvattajille) 10 €

Maksaessa pentuejäsenmaksun, voit liittää pentupakettiin linkin takaa löytyvän tiedotteen.

Linkki tiedotteseen

Suomen Griffonyhdistys ry