Erikoisnäyttely 2019

Suomen Griffonyhdistys ry järjestää 2019 erikoisnäyttelyn kesällä Lahdessa

Roduille: Griffon belge, griffon bruxellois, petit brabancon, myös pennut (5- alle 7 kk & 7- alle 9 kk) sekä jälkeläisluokka.
Aika:
29.6.2019 klo 11:00
Paikka:
Lahti, Renkomäen halli, Simolankatu 2
Tuomari:
James Finlay, Iso-Britannia
Järjestäjä:
Suomen Griffonyhdistys ry

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä.
Ilmoittaessaan koiransa näyttelyyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Ilmoittautuminen tulee suorittaa 10.6.2019 mennessä

Online-ilmoittautuminen

ShowLinkin ilmoittautumisjärjestelmään pääset TÄSTÄ LINKISTÄ

Postitse

Kennelliiton ilmoittatumislomakkeella, maksukuittikopio mukaan liitettynä kirjeeseen osoitteeseen

Tarja Soranoja
Kasarikuja 11
04460 Nummenkylä

Ilmoittautumismaksu

1. koira 35 €
saman om. 2. jne. koira 29 € (edellyttää yhtä täysihintaista koiraa)
pennut ja veteraanit 29 €
yli 10-v veteraanit 0 € (ilmoitettuna veteraaniluokkaan)

Postitse tehtyjen ilmoittautumisten maksut tilille:

Saaja: SGY ry
Tili: FI50 4510 7720 0285 88

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut tarja.soranoja@gmail.com

Lisätietoa

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe).
Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn.

Huom! Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään samalla netti-ilmoittautumiskerralla. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista (ei pentujen ja veteraanien maksuista).

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti – pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen! Kirjallisen ilmoittautumisen voit tehdä joko vahvistettuna netti-ilmoittautumisena tai postitse, jolloin postita kopio maksukuitista sekä ilmoittautumislomake kirjeenä viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.

Antidoping –valvonta
Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita.
Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Erikoisnäyttelyssämme on myös mahdollista syödä herkullinen lämmin lounas:

• Vihersalaattia
  • Kananpojan pasta-salaattia
  • Koskenlaskijan kinkkukiusausta
  • tuoretta patonkia
  • mehu tai vesi
  • kahvi/tee

Lounaan hinta 10,00 €/hlö. Lounaan voit maksaa myös etukäteen tilille sillä näyttelypaikalla käy ainoastaan käteinen raha.

Tervetuloa erikoisnäyttelyymme!

Dagmarkslogo.png