Suomen Griffonyhdistys ry - Erikoisnäyttely 2017

AIKATAULU

NÄYTTELYKIRJE

Suomen Griffonyhdistyksen erikoisnäyttely järjestetään 23.4.2017 Helsingin messukeskuksessa.

Arvostelu alkaa klo 10.00.
Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Tuomarina erikoisnäyttelyssämme on Diana Norman, Australia

Ilmoittautuminen näyttelyyn tulee tehdä joko postitse tai internetissä. Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä.

Ilmoittautumiset 31.3.2017 mennessä.

Erikoisnäyttelyn tiedustelut osoitteeseen: sgy.erkkari@gmail.com

Netti-ilmoittautuminen tapahtuu käyttämällä omaa ilmoittautumislomakettamme. Lomake on helppo täyttää, mutta sinun tulee lähettää jokaisen koiran ilmoittautuminen erikseen, myös kasvattajaluokan ja jälkeläisluokan.

NETTI-ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Tai postitse SKL-FKK:n ilmoittautumislomakkeella, kopio maksukuitista mukaan liitettynä, osoitteella:

Erika Ripatti/SGY Erikoisnäyttely
Lyijypolku 4 F
02750 Espoo

Ilmoittautumismaksut:
ilmoittautumismaksu 34 €
saman omistajan 2. jne koira 29 € (edellyttää yhtä täysihintaista koiraa)
pennut ja veteraanit 26 €
Yli 10-v veteraanit ilmaiseksi ilmoitettuna veteraaniluokkaan

Pankkiyhteys:

Saaja: SGY ry

IBAN: FI50 4510 7720 0285 88

Ilmoittautuminen on tehtävä kirjallisesti - pelkkä näyttelymaksun suoritus ei ole ilmoittautuminen!

Huom!
Alennuksen (saman omistajan 2. jne koira) saaminen edellyttää sitä, että ilmoittautumiskaavakkeet ja kopio maksukuitista lähetetään ehdottomasti samassa kirjekuoressa tai tehdään yhtenä maksusuorituksena SGY ry:n tilille. Alennus lasketaan vain täysihintaisista ilmoittautumismaksuista.

HUOM!
Suorita ensin ilmoittautumismaksu yhdistyksemme tilille maksamalla kaikkien koirien ilmoittautumiset samalla kertaa, yhtenä maksusuorituksena. Saamastasi maksukuitista löydät arkistointitunnuksen, joka tulee ilmoittaa netti-ilmoittautumiskaavakkeessa, jokaisen ilmoittamasi koiran kohdalla (sama tunnus).

HUOM 1.1.2017 päivittyvät näyttelysäännöt.
Pohjoismaisen Kennelunionin näyttelysääntötyöryhmä on päättänyt tehdä seuraavat muutokset yhteispohjoismaisiin koiranäyttelysääntöihin:
- Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
- Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn
Valtuusto hyväksyi yhteispohjoismaisten koiranäyttelysääntöjen muutokset.

Rokotusmääräykset
Näyttelyyn osallistuvien koirien on oltava rokotettuja SKL-FKK:n rokotusmääräysten mukaan. Koirien tulee olla tunnistusmerkittyjä. 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn. Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.

Antidoping –valvonta
Suomen Kennelliiton valtuuston hyväksymät antidoping –säännöt ovat astuneet voimaan 1.1.2007. Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa KENNELLIITTO / ANTIDOPING

Muistathan, että lauantaina 22.4.2017 järjestetään myös Ladies Kennel Clubin ryhmänäyttely ja 23.4. kaikkien rotujen pentunäyttely samassa paikassa!

lkc2017.jpg