Pentuvälitys

Suomen Griffonyhdistys r.y:n pentuvälitys on palvelu jonka avulla jäsenkasvattajat voivat myydä pentujaan ja etsiä sopivia koteja kasvateilleen.

Yhdistyksen pentuvälitys on tarkoitettu ainoastaan kotimaisille yhdistyksen jäsenkasvattajille, jotka noudattavat jalostustoimikunnan asettamia ohjeistuksia.

Pentue säilyy pentuvälityksessä 8 viikkoa pentujen syntymästä, jonka jälkeen pentue poistuu välityksestä automaattisesti ellei muuta sovita. Pentuvälitykseen sisältyy ilmoitus SGY:n www-sivuilla, Griffon Uutisissa ja puhelinvälityksessä. Pentuvälittäjä: Nina Kumpulainen Gsm 050 400 2262.

Lisätietoja ilmoituksen jättämisestä: SGY, Arja Mäkkeli, sgy.jalostustoimikunta@gmail.com.

Pentueilmoitukset luokitellaan:

"Jalostustoimikunnan hyväksymistä yhdistelmistä syntyneet pentueet" Yhdistelmästä on tehty hyvissä ajoin ennen astutusta jalostusanomus, joka on hyväksytty. Ilmoitus 15€/pentue.

"Kasvattajien ilmoittamat pentueet" Yhdistelmää ei ole hyväksytetty jalostustoimikunnalla. Ilmoitus 25€/pentue.

Kumpaankin ilmoitukseen vaaditaan JTO:n edellyttämät terveyskriteerit .

Jalostustoimikunnan hyväksymät yhdistelmät ilmoitetaan yhdistyksen sivuilla ja Griffon Uutisissa veloituksetta yhdistelmän hyväksymisen jälkeen.

p1010121.jpg

Oletko ostamassa pentua?

KoiraNet-jalostustietokanta (Suomen Kennelliiton hallinnoima tietokanta, josta löytyvät terveystulokset, koetulokset, jälkeläistiedot, erilaisia tilastoja, yhteenvetoja jne.)