Griffon-Uutiset

Suomen Griffonyhdistys ry:n jäsenjulkaisu Griffon-Uutiset on ilmestynyt vuodesta 1977. Alkuvuosina Griffon-uutiset ilmestyi kolme kertaa vuodessa, vuodesta 1988 lehti on ilmestynyt neljästi vuodessa. Lehdessä on tuoreimmat Griffon-kuulumiset niin meiltä kun maailmaltakin. Lisäksi lehti tarjoaa yhdistyksen jäsenille erillaista tietoutta koiran hoidosta, terveydestä, jalostuksesta sekä näyttelytuloksia. Lehti lähetetään yhdistyksen jäsenten lisäksi myös kotimaisille griffoneita arvosteleville tuomareille, eri koiraorganisaatioille, Suomen kennelliiton edustajille, ulkomaalaisille griffonyhdistyksille sekä mainostajille.

Yhdistys toivoo ja kannustaa jäseniään osallistumaan aktiivisesti lehden tekoon, niin juttuvinkkien kuin kirjoitustenkin muodossa.

In Memorian -ilmoitus on jäsenille maksuton.

Ilmoitus Griffon Uutisten ja internetsivujen kasvattajahakemistossa 30 €/vuosi.

Yhdistys julkaisee veloituksetta kuvalliset FI MVA ja C.I.B - ilmoitukset. Saavutetut tittelit ja muiden maiden valionarvot julkaistaan veloituksetta ilman kuvaa "Pätkäuutisissa". Kuvallista ilmoitusta koskee seuraavat ilmoitushinnat:

ILMOITUSHINNAT:

Griffon-Uutiset ilmestyy A4-kokoisena.

Ilmoitushinnat ovat seuraavat:

1/1 -sivu 90 €

1/2 -sivu 60 €

1/4 -sivu 50 €

Takakansi 130 €

Jäsenille alennus -50%

Ilmoitus Griffon-uutisten kasvattajahakemistossa ja internetsivuilla 30 €/vuosi

ILMOITUSEHDOT:

Suomen Griffonyhdistys ry julkaisee Griffon-Uutisissa sitoumuksetta kuvia ja kirjoituksia edustamiltaan aloilta. Griffon-Uutisissa julkaistu aineisto tulee ilman eri korvausta osaksi Suomen Griffonyhdistys ry:n ja Griffon-Uutisten arkistoa, joilla on kaikki oikeudet aineiston vapaaseen käyttöön ellei muuta ole nimenomaisesti sovittu. Suomen Griffonyhdistys ry:n ja Griffon-Uutisten vastuu sattuneista virheistä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Huomautukset on tehtävä kirjallisesti kahdeksan (8) päivän kuluessa Griffon-Uutisten julkaisuajankohdasta Suomen Griffonyhdistys ry:n hallitukselle.

Lehden aineistopäivät 2015

1/2015     27.2.2015
2/2015     29.5.2015
3/2015     31.8.2015